Barcelonas historiska centrum

Guidad tur i Barcelonas historiska centrum

Historiska monument i Barcelona - tur i gotiska kvarteret (Barrio Gótico)

Det gotiska kvarteret (på spanska: Barrio Gótico) i Barcelona har ett av Europas bäst bevarade medeltidskvarter. Det var här som den berömda inkvisitionen spred fruktan genom århundraden och som Columbus togs emot av de katolska monarkerna, när han återvände från sin första resa till Amerika. 

De många historiska monumenten vittnar om en rik historia från denna tid, då Barcelona var en stormakt vid Medelhavet, tillsammans Venedig och Genua. På denna rundtur får du uppleva de viktigaste historiska byggnaderna i Barcelonas fantastiska gotiska kvarter, stadskärnan med sina många byggnadsverk från romersk tid och gotiken, det judiska kvarteret, romerska ruiner, pittoreska torg, byggnader och lyktstolpar av Antoni Gaudí, trendiga kaféer och mycket mer...

En perfekt rundtur för familje- eller vängrupper

Rekommendation: Turen lämpar sig för familjer och grupper med barn. Om du vill ha en guidad tur kan den kombineras med Komplett Barcelona-tur (rundturen tar sammanlagt 5-6 timmar). 

Denna rundtur erbjuder vi privata grupper på 2 - 30 personer. Är ni en liten grupp, en familj eller en grupp vänner, rekommenderar vi denna tur eller en guidad vandring till Gaudís verk, eftersom båda turerna kostar från 180 euro (för 2 personer).

Rundturens väg i de gotiska kvarteren

Turen kan arrangeras för grupper mellan 8 till 40 personer. Är ni fler än 40, delas gruppen i två.

Turens varaktighet
Välj mellan en tur på 1, 2 eller 3 timmar

Priser
Priser från
32,50 €
per person.

Beställ erbjudande från City Tours Barcelona