Costa Brava

Costa Brava och Girona

Tur till Girona och Costa Brava med svenskspråkig guide

Turen till Girona anordnas för grupper, företag och familjer på minst 8 personer. Turen görs i privat buss med chaufför och svenska guide. Exkursionen tar 6-7 timmar men kan även skräddarsys till längre eller kortare tur.

Turen startar med en rundtur upp längs den vackra kusten norr om Barcelona. Costa Brava, med sina sandstränder, gemytliga fiskelägen och en av Spaniens mest berömda kustremsor. Vi kommer att passera igenom Blanes och Lloret de Mar och når slutligen Tossa de Mar. Tossa de Mar är en av de charmigaste städerna på Costa Brava: Staden ligger i en liten vik, och på toppen av den lilla udden i stadens södra del ligger en medeltidsborg. Stranden är en av de finaste i området och vattnet kristallklart. I Tossa de Mar får vi tid att titta på staden, ta en kopp kaffe och njuta av utsikten.

Efter Tossa de Mar kör vi till den vackra staden Girona. Girona ligger omgivet av berg och genom staden rinner floderna Ter och Onyar. Girona har under tidigare perioder spelat en huvudroll i Katalonien, vilken den historiska stadskärnan vittnar om. I centrum ligger bl.a. katedralen (världens enda gotiska katedral med så brett mittskepp), det judiska kvarteret och kyrkor byggda i romansk stil.

Costa Brava- och Girona-turens färdväg

Girona
Tossa de Mar
Blanes och Lloret de Mar

Turen till Costa Brava och Girona arrangeras för grupper mellan 8 och 100 personer och genomförs med privat guide, buss och lokal chaufför. Har gruppen fler än 40 deltagare, delas den i två med var sin guide och buss.

Turens varaktighet
Välj mellan en tur på 6-8 timmar.

Priser
Priser från
59 €
per person.

Beställ erbjudande från City Tours Barcelona