Katedralen vid Havet

Guidad tur till Katedralen vid havet

Besök Santa María del Mar (Katedralen vid havet) med en svensk guide

Kom Barcelona inpå livet under en guidad vandring genom Barcelonas medeltidskvarter och få en inblick i stadens fascinerande historia.

Katedralen vid havet ligger mitt i det historiska Barcelona. Kyrkan byggdes på bara 54 år trots att pesten utplånade en stor del av befolkningen mitt under byggnadsperioden. Under denna guidade tur får du inblick i de stora omvälvningarna i Barcelona.

Den guidade vandringen genom det gotiska kvarteret med fokus på historien bakom Katedralen vid havet och genom Borne. Hör om Barcelonas storhetstid och möt de platser som Arnau besöker, kvarteret där han blir växlare, och se var människor träffas, när man samlas till möte. Följ med på en guidad tur på svenska.

Färdväg för den guidade turen till Katedralen vid havet

Rundturen utgår från romanen Katedralen vid havet. Dels besöker vi själva kyrkan Santa María del Mar, men även en rad andra kyrkor, torg och kvarter som finns beskrivna i romanen. På vägen får vi inblick i Barcelonas medeltidshistoria, men även stadens senare öden.

Färdväg

Turen till Katedralen vid havet arrangeras för grupper mellan 2 till 40 personer. Är ni fler än 40, delas gruppen i två med var sin guide.

Turens varaktighet
Från 2 timmar

Priser
Priser från
25 €
per person.

Beställ erbjudande från City Tours Barcelona